"The most famous steak house & oyster bar in Mykonos"

Menu

Starters (Greek)

1. ΣΟΥΠΑ ΠΕΠΟΝΙ
Ταρτάρ καραβίδας με διάφορα δροσερά βότανα εποχής, χυμό εσπεριδοειδών και πεπόνι
2. ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΑΝΘΟΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ
με άσπρα τυριά και δυόσμο
3. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
pleurotus στη σχάρα
4. ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ NAPOLEON
Στρώσεις από μανούρι ,τομάτα, μελιτζάνα και πέστο βασιλικού
5. CHILLI CON CARNE
Ραγού από μοσχαρίσιο κιμά με πιπεριές τσίλι και sour cream, συνοδευόμενο από τραγανιστά τριγωνάκια tortillas
6. ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
Ανάμεικτος χοιρινός και μοσχαρίσιος κιμάς με κρυφά αρωματικά καρυκεύματα
7. EMPANADAS DE CARNE
Παραδοσιακά χειροποίητα πιττάκια με ραγού μοσχαριού,σταφίδες, λαχανικά και φρέσκα φύλλα σαλάτας σοταρισμένα με σκόρδο και κρασί
8. ΤΑΡΤΑΡ ΜΟΣΧΑΡΙ (STEAK TARTAR)
Ψιλοκομμένο φιλέτο μοσχαριού με soya sauce,αγγουράκι και φίνα σαλάτα εποχής
9. CARPACCIO
Λεπτές φέτες μαριναρισμένου φιλέτου μοσχαριού, παρμεζάνα, κάπαρη και σαλάτα ρόκας

Starters (English)

1. MELON SOUP
Langoustine tartar with a variety of seasonal herbs, with orange juice and melon
2. STUFFED ZUCCHINI FLOWERS
with white cheese and fresh mint
3. MUSHROOMS
pleurotus on the grill
4. AUBERGINE NAPOLEON
Layers of cream cheese tomato, eggplant and basil pesto
5. CHILLI CON CARNE
Ragout of minced beef with chili peppers and sour cream, accompanied by crunchy tortillas triangles
6. MEAT BALLS
Mixed ground veal and pork meat with secret aromatic spices
7. EMPANADAS DE CARNE
Traditional handmade pies with beef, raisins, vegetables and fresh leaves Sautéed with garlic and wine
8. STEAK TARTAR
Chopped Beef fillet with Soya sauce, cucumber and fresh season salad
9. CARPACCIO
Thin slices of marinated tenderloin beef, parmesan cheese, capers and rocket salad

Salads (Greek)

1. ΦΟΙΝΟΚΙΟ
ανάμεικτη με φοινόκιο, σάρκα πορτοκαλιού, ελιές, φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματίνια και dressing πορτοκαλιού
2. ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ
Αποφλοιωμένη ντομάτα, ρόκα, ξινότυρο Τρυφερά φύλλα πράσινης σαλάτας και sauce balsamico
3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Αποφλοιωμένη ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, ρόκα, λάδι, ξύδι, ρίγανη, παξιμάδι, φέτα, κάπαρη
4. UNO
Ρόκα, μαρούλι, σπανάκι, ντοματίνια, λιαστή ντομάτα, ανθότυρο και σος pesto βασιλικού
5. ΡΟΚΑ
Ρόκα, ντοματίνια, παρμεζάνα, Carpaccio κολοκυθιού, λεμόνι, ελαιόλαδο
6. ΣΠΑΝΑΚΙ
Τυρί φέτα, φράουλες, σπόροι σουσαμιού, croutons με dressing μουστάρδας Dijon
7. GORGONZOLA
Ρόκα, πράσινη σαλάτα, σταφύλια, καρύδια με γλυκιά σως μπαλσάμικο
8. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Κοτόπουλο,iceberg, ντοματίνια, πιπεριές, αγγούρι croutons και σως carry
9. ΣΑΛΑΤΑ CARNE
φιλετάκια σοταρισμένα με μανιτάρια σε φύλλα πράσινη σαλάτας με λιαστές ντομάτες παρμεζάνα και σως μπαλσάμικο

Salads (English)

1. Finokio
Mixed with finokio, flesh orange, olives, onion, tomato and orange dressing
2. MYKONIAN
Peeled tomatoes, rocket, tender leaves of green salad white sour Myconian cheese and balsamico sauce
3. GREEK
Pealed Tomato, cucumber, onion, green pepper, olives, rocket, feta cheese, caper and tacos with olive oil, vinegar, oregano
4. UNO
Arugula, lettuce, spinach, tomatoes, sundried tomato, ricotta and basil pesto sauce
5. ROCKET
Rocket, tomato cherries, zucchini Carpaccio Parmesan cheese and olive oil
6. SPINACH
Feta cheese, strawberries, sesame seeds, croutons with Dijon mustard dressing
7. GORGONZOLA
Rocket, grapes, green salad chestnuts with sweet balsamic sauce
8. CHICKEN
chicken, iceberg, tomatoes cherry’s, peppers, cucumber, croutons with carry sauce
9. MEAT SALAD
pieces of beef fillet sautéed with mushrooms, green salad with sundried tomatoes parmesan cheese and sauce balsamic

Steak House (Greek)

1. ΜΠΙΦΤΕΚΙ UNO CON CARNE
Κιμάς black Angus 300gr με λάδι τρούφας και sauce béarnaise
2. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ROBIN
Μισό κοτόπουλο χωρίς κόκκαλα στο γκριλ με sauce tartar
3. ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
350gr με γλυκόξινη σάλτσα
4. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΡΕ (σχάρας)
400 gr αρνίσια με sauce γιαούρτι και δυόσμο
5. VACIO STEAK
350gr μπριζόλα πρώτης κοπής με κόκκινη σάλτσα τσίλι
6. ΠΙΚΑΝΙΑ
Black Angus 350gr και ανάμεικτη σως τσιμιτσούρι
7. ΤΑΛΙΑΤΑ STEAK
350gr με σως μπαλσάμικο
8. IRON STEAK Black ANGUS
350gr φιλέτο ωμοπλάτης με sauce béarnaise
9. RIB EYE ANGUS
350 gr με μπάρμπεκιου σως
10. ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ
Black Angus 500gr με σως ταρτάρ
11. PRIME RIB
Black Angus 500gr με μπάρμπεκιου σως
12. ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
Black Angus 300gr με σως μπεαρνέζ
13. T-BONE
Black Angus 500gr με μπάρμπεκιου σως
14. ΠIKANIA
για δύο άτομα Black Angus 800gr με ανάμεικτη σως τσιμιτσούρι
15. ΤΑΛΙΑΤΑ STEAK
για δύο άτομα 800gr με σως μπαλσάμικο
16. BISTECA LA FIORENTINA
για δύο άτομα 1kgr Black Angus με barbecue sauce
17. CHATEAUBRIAND
Black Angus 700gr για δυο άτομα με σως μπεαρνέζ
Extras:

  • * Όλα τα πιάτα μας συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές και capriccio κολοκυθιού αρωματισμένο με λάδι λευκής τρούφας

  • ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.
  • Steak House (English)

    1. BURGER UNO CON CARNE
    300 gr ground Black Angus with Truffle oil and sauce béarnaise
    2. CHICKEN ROBIN
    Half boneless grilled chicken with sauce tartar
    3. PORK FILLET
    350 gr with sweet and sour sauce
    4. LAMB CHOPS
    400 gr with mint sauce
    5. VACIO FLANK STEAK
    350gr of Prime cut steak with red chilli sauce
    6. PICANHA
    Black Angus 350gr with tsimitsuri sauce
    7. TAPAS DE CUADRIL (TAGLIATA Steak)
    350gr with sauce balsamic
    8. IRON STEAK BLACK ANGUS
    350gr flat iron steak with sauce béarnaise
    9. RIB EYE ANGUS
    350 gr with barbeque sauce
    10. RIB STEAK
    Black Angus 500 gr with tartar sauce
    11. PRIME RIB
    Black Angus 500 gr with barbeque sauce
    12. VEAL FILLET
    Black Angus 300 gr with sauce béarnaise
    13. T-BONE
    Black Angus 500 gr with barbecue sauce
    14. PIKANΗIA FOR TWO
    Black Angus 800gr with mixed chimichurri sauce
    15. TAGLIATA STEAK
    for two persons 800gr with sauce balsamic
    16. BISTECA LA FIORENTINA
    for two persons 1kgr Black Angus with barbecue sauce
    17. CHATEAUBRIAND
    Black Angus 700 gr for two with sauce béarnaise
    Extras:

  • *All the dishes are assorted with french fries and zucchini Carpaccio flavored with white Truffle oil

  • OUR MEATS ARE HORMONE FREE.
  • Oyster Bar (Greek)

    1. ΚΥΔΩΝΙΑ
    12 τεμάχια σερβιρισμένα με φρέσκο λεμόνι
    2. ΣΤΡΕΙΔΙΑ
    σερβιρισμένα με φρέσκο λεμόνι (6 τεμάχια)
    3. ΣΤΡΕΙΔΙΑ ROCKEFELLER
    Με μπέικον και παρμεζάνα (6 τεμάχια)
    4. ΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ
    φρέσκος αχινός με εσπεριδοειδή και χαβιάρι
    5. ΧΤΕΝΙΑ SAINT JAQUES
    σοτέ με beure noisette πάνω σε Carpaccio κολοκυθιού
    6. TAPAS ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
    Στρείδια, αχινός, ταρτάρ τόνου, ταρτάρ λαυράκι, καραβίδα, χτένια Saint Jacques
    7. TRIO TARTAR
  • ΛΑΥΡΑΚΙ με Γουακαμόλε και κρέμα βότκα μάνγκο

  • ΤΟΝΝΟΣ με vinaigrette εσπεριδοειδών

  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ με δροσερά βότανα εποχής χυμό εσπεριδοειδών και πεπόνι
  • 8. ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΧΑΡΑΣ
    Με λαδολέμονο βασιλικού
    9. ΦΙΛΕΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΧΑΡΑΣ
    Με μαγιονέζα μάραθου
    10. ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΣ
    Μαριναρισμένο σε μυρωδικά και εσπεριδοειδή
    11. ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ
    με σοταρισμένα χόρτα εποχής
    12. ΦΙΛΕΤΟ ΣΦΥΡΙΔΑ
    σοταρισμένα χόρτα εποχής
    13. ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ

    Oyster Bar (English)

    1. CLAMS
    12 pieces served with fresh lemon
    2. FRESH OYSTERS
    Served with fresh lemon (6 pieces)
    3. Rockefeller OYSTERS
    With bacon and soya sauce (6 pieces)
    4. SEA URCHIN SALAD
    Fresh sea urchins with citrus juice and caviar
    5. SCALLOPS Saint Jacques
    sautéed with beure noisette on cucumber Carpaccio
    6. SEAFOOD TAPAS
    Oysters, sea urchin, tuna tartar, sea bass tartar, langoustine, Saint Jacques scallops
    7. TARTAR TRIO
  • SEA BASS with guacamole and mango-vodka cream

  • TUNA with citrus juice

  • LANGOUSTINE with fresh seasonal herbs, citrus juice and melon
  • 8. SHRIMPS ON THE GRILL
    with basil pesto
    9. LOBSTER FILLET ON THE GRILL
    With marathos mayonnaise
    10. FILLET TUNA
    marinated in seasonal herbs and orange juice
    11. SEA BASS FILLET
    Sautéed with seasonal herbs
    12. GRUBBER FILLET
    Sautéed with seasonal herbs
    13. FISH BACED ON SEASALT

    Coctails

    Unoconcarne.gr      © Copyright 2008-2013     All Rights Reserved